Hjärta.

Jag har fått gjort mitt första egna begravnings hjärta bestående av röda rosor (rosa), läderblad (rumohra adiantiformis) och plättar i luften.
Jag börja med att täcka oasis hållaren med läderblad (romohra adiantiformis) sen tryckte jag i rosorna (rosa) i olika höjder för att få hjärtat att likna 3D så mycket som möjligt. Sen använde jag mig av gaffeltekniken genom att sätta i plättar i luften.

Jag har även gjort en lösbunden begravningsbukett bestående av rosor (rosa), pion (paeonia lactiflora), aspidistra (aspidistra elatior ) och brudslöja (gypsophila paniculata). Det som är viktigt att tänka på är den så kallade drakformen alltså trekants formen.

Glad midsommar.

Hoppas ni alla haft en bra midsommar!

Midsommar veckan.

Denna veckan på violen har det varit mycket förberedelser inför midsommar. Massa planteringar, buketter, dekorationer och kransar. Dagarna har bara svischat förbi.

I onsdags så kom elefanter gående utanför butiken, inte varje dag man ser det :)
Praktik vecka.

Denna veckan har chefen varit på semester så jag har fått jobbat med Sara, Annika, Lisa och Linda istället. Ett riktigt härligt gäng.

Denna veckan har det varit mycket fix inför skolavslutningen. Många som köpt blommor till lärare osv. Så mycket planteringar, rosor och buketter har gått åt denna veckan.

Det kom in en kund med en flaska som sa att jag fick göra hur jag ville. Så det blev en plåthink, murgröna, pelargon, sten, flaskan och en fjäril. Och sedan satte jag cellofan runt planteringen, kunden blev jättenöjd!

Sorg, elbil och glamelieros.

Denna veckan i skolan har vi fått gjort kistdekorationer. Det är mycket man ska tänka på som bla Vilken storlek oasishållare man ska ha, Minsta petit, mellan grande och stor grande maxi. Man ska även tänka på hur stor kistan är, att dekorationen inte blir för hög, att man sticker i blommorna ordentligt så dem sitter m.m.
 
Denna dekorationen har jag och Nathalie gjort ihop. Vi använde oss av björkris, cypress, salalblad, gerbera (gerbera x cantabrigiensis), alströmeria (alstroemeria), brudslöja (gypsophila paniculata) krysantemum (chrysanthemum x morifolium).
 
 
 
Och en annan modell med nejlikor (dianthus caryophyllus), brudslöja (gypsophila paniculata), krysantemum (chrysanthemum x morifolium) och aspedistra.
En till som vi gjort.
 
Jag har gjort en egen kistdekoration, stående och en handbukett.
 
 
 
Vi har åkt och kört elbil :D
 
Vi fick göra glamelieros :D Limma rosbladen på varandra och på så sätt skapa en stor ros.
Vi har fikat två dagar i rad :D
 
 
 
 

Början av juni.

I veckan har vi börjat föbereda inför studenten.
 
 
Vi har fått in smycken och sjalar och så har vi skyltat ett av fönsterna med det :D
 
 
Idag har vi haft utbildning av våran nya kassaapparat m.m
 
Jag har gjort en beställning på 32 kalanchoe
 
I fredags körde vi säljar bingo. Vilket Lisa vann :D
 
 
 
 
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!